fbpx

Om os

Dansk Kirkebelysning

Fokus på æstetik, kvalitet og den grønne omstilling!

Ikke to kirker er ens og menighedsråd og medarbejdere i den danske folkekirke har forskellige ønsker og behov. Folkekirken er i gang med den grønne omstilling og sogne, pastorater og provstier søger hjælp og vejledning fra et mindre firma i Kværndrup på Fyn, for at blive en del af den grønne kirke.

Dansk Kirkebelysning har specialiseret sig i særligt tilpassede løsninger indenfor al form for belysning. Alt fra en simpel overgang fra glødepærer til LED, til diskret oplysning af altertavler eller unika fremstillede lamper.

Dansk kirkebelysning blev stiftet af Mikael Sarner, der har arbejdet med belysning i rigtig mange år og efter flere opgaver for forskellige kirker, fik øje på behovet for specielt designede løsninger. Mikaels viden indenfor belysning og forståelse for det æstetiske, har åbnet for et samarbejde med over 400 forskellige kirker rundt omkring i Danmark. 

Firmaet har stået for udskiftning og moderniseringen af belysningen i både gamle middelalder kirker, samt kirker af nyere arkitektur, men også alle kirkens andre bygninger, som sognegårde, kontorer, værksteder og p-pladser. Firmaet tilbyder altid prøveopsætninger og står altid til rådighed med kvalificeret rådgivning og vejledning. 

Dansk Kirkebelysning leverer kvalitetsprodukter med 2 til 5 års garanti, men også, for eksempel læsepulte af eget design, i genbrugstræ og med indbygget LED lys. Læsepultene kan bruges på alteret eller prædikestolen, men også som nodepult til kirkesangeren. Firmaet har ligeledes et stort program af kunstige stearinlys som bekendt er bedre for indeklimaet og murværket, da man undgår tilsodning, samt sodpartikler i luften.

Det sidste nye er trådløs lysstyring, som kan monteres skjult i lysekrone eller lamper uden brug af kabler, installation i eltavler eller lignede.

Energibesparelse uden forringelse af lyskvaliteten er firmaets vigtigste mål og med en viden om, at energiforbruget til belysning kan reduceres med op til 90%, er det et oplagt sted at starte den grønne omstilling.

Vi kan tilbyde en gratis prøveopsætning i hele kirken så man ved selvsyn kan vurdere om dette er den rigtige løsning i jeres kirke.

Refencer: